Varmt välkommen!

Jag älskar att jobba med kroppen som instrument och älskar att försöka hitta sätt att optimera personers fysik. Vi är alla olika och något som passar bra för en person kan vara helt fel för en annan. Det alla har gemensamt är att hårt jobb alltid lönar sig.

Läs mer

Samarbetspartners

Linköping health Care är ett dotterbolag till Linköping Hockey Club. Affärsidén är att Linköping Health Care skall på ett tryggt och förtroendegivande sätt erbjuda bästa möjliga hälsa för invånarna i regionen genom en helhet med förebyggande hälsovård, lättillgänglig sjukvård och rehabilitering av högsta kvalitet. Detta sker genom att använda vår erfarenhet från såväl herr- och damelitidrott samt idrottsmedicin.På Health Care så finns alla möjligheter till bra rehab i form av gym, rehabavdelning, konditionsavdelning, G-trainer, varmvattenbassäng, laserbehandling osv.

http://healthcare.LHC.eu

Linköping IBK Är världens största innebandyklubb med runt 1700 licenserade spelare. Har sitt representationslag för herrarna i Svenska Superligan som är innebandyns elitserie. Tog sig året 2010/2011 till slutspel som nykomling i högsta ligan. Jag har jobbat som sjukgymnast för Linköping IBK herr sedan 2007. SM-silver 2015 är det hittills bästa resultatet för laget.

www.linkopinginnebandy.se

© Copyright 2023, Marcus Egelstig sjukgymnast